До уваги майбутніх магістрів!

❗️Майбутні магістри, зверніть увагу❗️

✔️Цього року є 3 основні траєкторії вступу до магістратури:

🔸️за результатами ЄВІ та ЄВФФ 2023 року – на бюджет та контракт;

🔹️за результатами ЄВІ 2023 року та фахового іспиту в закладі освіти – на бюджет та контракт;

🔸️за результатами співбесіди та/або розгляду мотиваційних листів на спеціальності, яким надається особлива підтримка (Додаток 6 до Порядку прийому), – лише на контракт.

ℹ️Вступники, які мають право на спеціальні умови вступу, можуть пройти співбесіду з іноземної мови замість ЄВІ та/або фаховий іспит замість ЄФВВ.

‼️Якщо ви вступаєте за результатами фахового іспиту чи співбесіди, то вам ОБОВ’ЯЗКОВО потрібно подати заяви на участь у цих вступних випробуваннях в електронному кабінеті вступника. Для цього є спеціальний модуль «Реєстрація на вступне випробування (співбесіда, творчий конкурс, фахове випробування)».

📆Зверніть увагу, що реєстрація на фахові іспити та співбесіди триває до 16 липня.

⚠️Також важливо, що подана заява на участь у вступних випробуваннях НЕ є заявою на вступ до закладу освіти. Тобто після успішного проходження фахового іспиту та співбесіди вам окремо потрібно подати заяви на вступ у відповідному модулі електронного кабінету. Приймання таких заяв починається 31 липня.

✔️Отже, якщо ви вступаєте за результатами фахового іспиту чи співбесіди:

1️⃣Подайте заяви на участь у вступних випробуваннях;

2️⃣Пройдіть вступні випробування;

3️⃣Подайте заяви на вступ до ЗВО.

➡️Нагадуємо, що вступ за результатами ЄВІ та ЄВФФ передбачений для спеціальностей таких галузей знань: «Соціальні та поведінкові науки», «Управління та адміністрування», «Право», «Публічне управління та адміністрування», «Міжнародні відносини». Виняток є для спеціальності «Журналістика»: якщо вступник отримав ступінь бакалавра в тому ж закладі, куди вступає в магістратуру, то замість ЄФВВ він може складати фаховий іспит.

➡️Вступ на інші спеціальності магістратури відбувається за результатами ЄВІ та фахового іспиту в закладі освіти.

#вступ2023#vstup2023#stayinukraine