Приємно спілкуватися з колегами, однодумцями, які працюють в царині інклюзивної освіти, а саме з дітьми з особливими освітніми потребами.

✅️♦️✅️З 04 по 08 грудня 2023 року викладачі Кафедра освітології і педагогіки ЗУНУ м. ТернопільСоціально-гуманітарний факультет ЗУНУ-Тернопіль д.пед.н., к.психол.н., професор Liliya Rebukha та к.пед.н, доцент Ольга Главацька мали змогу працювати з 44 педагогічними працівниками закладів загальної середньої та дошкільної освіти Свалявщини, Воловеччини, Іршавщини та Керецьківської, Неліпинської і Полянської сільських рад Закарпатської області.

✅️Педагоги мали змогу отримати нову інформацію та поділитися досвідом власної роботи у цій царині.

‼️‼️‼️Курси підвищення кваліфікації відбулися з ініціативи Закарпатського навчально-наукового інституті ЗУНУ Закарпатський навчально-науковий інститут ЗУНУ та її очільника Едіта Грабар.

Тема над якою працювали всі учасники: «Організація інклюзивного навчання в закладах освіти» загальною кількістю 1 (один) кредит ЄКТС (30 годин).

✅️‼️✅️За результатами навчання учасники отримали Сертифікати державного взірця.

❤️Дякую усім за проведений з користю час та набутий досвід!!!

❤️Дякую організаторам: Західноукраїнський національний університет та Закарпатський Навчально-науковий Інститут за запрошення бути лектором!!!

❤️Дякую нашим захисникам ЗСУ за можливість професійного зростання!!!💙💛