Розпочався цикл зустрічей з талановитими управлінцями в освітній сфері!

Цикл зустрічей з талановитими управлінцями в освітній сфері розпочався!💙💛
💥Доцент кафедри освітології і педагогіки СГФ ЗУНУ Марія Корман💥 ознайомлювала магістрів спеціальності 011 “Освітні, педагогічні науки” освітньо-професійної програми «Управління закладами освіти” із особливостями роботи керівника школи, а саме – директора Тернопільської загальноосвітньої школи 28, ЛІЛІЇ ВАВРИНІВ!
Впродовж цікавої зустрічі студентами було виявлено, що:
🟥 досвід окремої людини, а особливо, успішної людини, яка живе власною справою – вартує дорого
🟥 управлінець має бути професіоналом, при чому не кожна людина готова ділитись своїми професійними секретами(але нашим студентам неймовірно повезло)
🟥 про таку неоціненну практику не прочитаєш у підручниках
Магістри денної та заочної форми навчання мали нагоду поспілкуватися із такою людиною, яка поділилася своїм досвідом роботи, щиро відповіла на усі запитання.
☑️ Для студентів – це безцінний досвід, адже вони мали змогу із середини подивитись на зовсім нелегку роботу директора навчального закладу.
☑️ Та з другої сторони, – зрозуміли, якщо людина не просто на посаді, а на своєму місці, якщо вона вкладає душу у своє творіння (це і колектив, і учні, і їхні батьки, і матеріальна база) – результат приносить задоволення.
☑️ Ти бачиш, що твоя праця не марна, ти зростаєш і разом з тобою зростають усі причетні.
Ми щиро вдячні пані Лілії Вавринів за теплу, щиру зустріч, за час, приділений нам (а ми знаємо, що у директора безліч справ – особливо зранку), за каву, за екскурсію, за відвертість і ПРОФЕСІОНАЛІЗМ.
Успіхів Вам у всіх починаннях!❗
Нехай натхнення Вас не покидає!❗
Перемог – у задуманих проектах!❗
Вдячних і успішних учнів!‼️