Департамент освіти і науки Тернопільської обласної військової адміністрації Тернопільська обласна державна адміністрація

З ознайомчою та навчальною метою студенти 1 та 2 курсів спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки, освітньої програми «Викладання психолого-педагогічних дисциплін» кафедри освітології і педагогіки Кафедра освітології і педагогіки СГФ ЗУНУ Класичного університету м. Тернополя відвідали Департамент освіти і науки Тернопільської обласної військової адміністрації Тернопільська обласна державна адміністрація, директором якого є кандидат наук з державного управління Ольга ХОМА Olya Khoma.

✅️Студентська молодь мала змогу долучитися до цікавої, докладної та пізнавальної розмови про основні засади роботи департаменту із заступником директора департаменту – начальником управління загальної середньої, дошкільної, позашкільної, спеціальної освіти та цифрової трансформації – Ганною ЗВАРИЧ (доктор філософії за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки) Анна Зварич.

✅️Ганна Володимирівна надала розгорнуту інформацію про специфіку своїх функціональних обов’язків та познайомила із начальниками відділів та спеціалістами Департаменту, які поділилися зі студентами своїм досвідом роботи.

✅️Упродовж усієї екскурсії студенти задавали запитання та отримували на них розгорнуті відповіді.

✅️Зустріч відгукнулася у кожного позитивними емоціями та незабутніми враженнями. Студентів і викладачів (проф. Лілія РЕБУХА та доц. Оксана КРИЧКІВСЬКА) запросили до спільної співпраці й побажали успішного навчання і фахового зростання.

💙💛Щиро дякуємо за тепло ваших сердець та за вміння долучати студентів до майбутньої професії.